Wednesday, 4 July 2012

PERTUNANGAN......


SALAM SEMUA...
SEMOGA KITA SEMUA MENDAPAT BERKAT DALAM MENIKMATI HARI-HARI KITA SEPANJANG NISFU SAABAN NI....AMIN.

NIKEE BERHARAP SEGALA KESILAPAN YG LALU KITA SEBAGAI MANUSIA BIASA BISA DI BALAS DENGAN SEJUTA KEMAAFAN ..MAKLUMLAH ANTARA KITA TIADA YG SEMPURNA....

UNTK N3 SEMPENA NISFU SAABAN NI NIKEE MASUKKAN FOTO- FOTO YG PENUH BERMAKNA DAN MEMBERIKAN SATU KENANGAN SERTA KEBAHAGIAAN YG BERMAKNA PADA KAMI SEKELUARGA.

PADA NIKEE FAMILI AMAT BERMAKNA SECARA PERIBADI AMAT FRAGILE...
FOTO NI SEPATUT SUDAH BANYAK TERPAMPANG DI DADA-DADA MAJALAH SEKITAR TAHUN 2009 .UNTUK KADER DAN WAWA... TAHNNIAH DENGAN KEHADIRAN CAHAYAMATA SULUNG..ABD AARON KHALIQ..SEMOGA ALLAH PERMUDAH URUSAN ANDA SEKELUARGA...KAK NIKEE LOVE U ADIK.MAJLIS PERTUNANGAN NI DI ADAKAN DI RESTORAN PUTERI TAMAN TUN ..BERTEMAKAN MERAH HATI SEBAGAI TANDA KASIH SAYANG YG UTUH DI ANTARA MEREKA BERDUA..

DENGAN KEHADIRAN WARTAWAN-WARTAWAN DARI METRO,SERTA WARTAWAN DAN KREW PENERBITAN NONA TV3..AMAT MERIAH SEKALI.

PADA MAJLIS ITU KAMI SEMUA TUMPANG GEMBIRA DENGAN WAWA YG AKHIRNYA AKAN MELANGSUNGKAN PERKAHWINANNYA BERSAMA KEKASIH TERSAYANG.

PADA TAHUN INI JUGALAH NIKEE BARU SAHAJA MELAHIRKAN CALEB DALAM 20 HARI...TAPI KAMI BERDUA GAGAHI JUGA UNTUK BERSAMA MERPATI 2 SEJOLI.. DI HARI PERTUNANGAN MEREKA.


FOTO-FOTO SEPANJANG MAJLIS RESEPSI ..........

ANTARA BARANGAN HANTARAN YG DI BAWA KEDUA-DUA BELAH PASANGAN....MACAM-MACAM..
WAWA DAN PATI..NENEK SEBELAH DADDY KAMI YG BERUSIA SEKARANG HAMPIR 96 TAHUN....WAWA BERSAMA KAK LINDA SEMASA MAJLIS MENYUPKAN GULA SEBAGAI PEMANIS MULUT...ADAT ORANG UTARA,SIRIH JUNJUNG KECIL DAN BESAR SEBAGAI PEMBUKA BICARA...ANTARA BARANGAN WAJIB BAGI KITA MASYARAKAT MELAYU..ADAT PERLU DI PELIHARA..MARUAH PERLU DI JAGA..TAK GITU...SITI NURHALIZA TIBA DI MAJLIS KAMI SEBAGAI TETAMU DAN SAHABAT RAPAT BAGI KEDUA BELAH PIHAK KELUARGA PASANGAN....
RAMAI YG TERPEGUN DENGAN KECANTIKAN SITI....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...