Monday, 18 February 2013

MINGGU SANA'Y WALA NANG WAKAS

SALAM SEMUA!KALI INI NIKEE INGIN BERKONGSI KISAH HEBAT DI SEBALIK TELENOVELA HEBAT DARI FILIPINA INI.SANAY WALA NANG WAKAS@TIMELESS....


MINGGU TERAKHIR DI BULAN JANUARI DI IRINGI KUNTUMAN SENYUMAN DI WAJAH SEMUA PEMINAT TELENOVELA INI.PASTINYA SEMUA SANGAT GEMBIRA.

LAKONAN HEBAT KRISTINE HERMOSA BERSAMA JERICHO ROSALES MEMANG TIDAK DAPAT DI SANGKAL LAGI..TERNYATA BENAR-BENAR MENYENTUH HATI DAN JIWA.

NIKEE..BEGITU BERHARAP BELLA MENYIARKAN DRAMA BARU LAKONAN JERICHO SEPERTI GREEN ROSE ATAUPUN KAHIT ISANG SAGLIT...NAMUN MEREKA DI BELLA MEMILIH SANAY WALA NANG WAKAS.

WALAU BAGAIMANA PUN NIKEE SUDAH PUN MENONTON DRAMA INI HAMPIR BEBERAPA KALI KALAU TAK SILAP....

BAGI YANG MENONTON PASTI INGATKAN KISAH CINDERELLA INI DI MANA ARABELLA GRACE GRACIA CINTA AGUNGNYA TERHADAP CRISTIAN SORIANO MENGUNDANG SERIBU KEDUGAAN.

LAGI HEBAT KERANA DRAMA DI SUDAHI 2 PENGAKHIRAN CERITA YANG DI PILIH OLEH PARA PENONTON...DI MANA SIAPAKAH PILIHAN SI ARABELLA ..ANTARA SI LEO MADRIGAL DAN SI CRISTIAN....

HEBATKAN KERANA DI WAKTU PENGGAMBARAN ..SI TIN TIN MASIH LAGI BERSAMA ECHO ..NAMUN MEREKA PUTUS SELEPAS ITU.....SI TIN TIN MENGAMBIL JALAN KELUAR UTK TIDAK BERLAKON BERSAMA ECHO LAGI SEKALIGUS DIA JUGA MENGAHWINI DIETHER O'CAMPO SEJURUS ITU.MEREKA BERSAMA SELAMA 5 TAHUN DAN AKHIRNYA BERPISAH.KINI TIN TIN BERSAMA BOY OYYO SOTTO DAN BARU SAHAJA MEMPUNYAI SEORANG BAYI PEREMPUAN YANG DI NAMAKAN ONDREA BLISS OYYO..

KESIMPULANNYA...FENOMENA ARABELLA CUKUP HEBAT SEINDAH NAMANYA..HINGGA ADA SEORANG TEMAN RAPAT MENAMAKAN BABY BELIAU SEBAGAI ARABELLA....

KINI BARULAH KITA TAHU HEBATNYA MEREKA DI MATA PEMINAT DI SELURUH DUNIAKAN......DRAMA HEBAT INI ADALAH ANTARA 4 TELENOVELA HEBAT YANG PERNAH DITERBITKAN OLEH ABS-CBN......DI BELAKANG PANGAKO SAYO.

SIAPA YANG BELUM BERPELUANG SAKSIKAN KISAH SUKA,DUKA SERTA ERTI SEBUAH KASIH SAYANG LAKONAN HEBAT DARI INSAN SENI INI...

SELAMAT MENONTON!No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...