Monday, 18 June 2012

KOLEKSI PINGGAN MANGKUK TERKINI......BERSAMA AKOJAYA


 SALAM SEMUA....


HARI INI KITA  NAK TAYANGKAN KOLEKSI TERKINI DARI AKOJAYA HOME GALLERY YG SEMEMANGNYA..HEBAT DAN BERKUALITI SEJAK SAYA MASIH KECIL LAGI.


SEBENARNYA,NIKEE DAH LAMA NAK MASUKKAN N3 INI TAPI BETUL-BETUL TAK BERKESEMPATAN.


SEBENARNYA,MUMMY NIKEE DAH BERSAMA AKOJAYA HAMPIR 20 TAHUN LEBIH.....
SEMPENA BULAN PUASA DAN SAMBUTAN HARI RAYA YG BAKAL MENJELANG NANI,JOM LAH KITA SEMUA MELAYAN MATA..PASTI RAMAI YG AKAN BERKENAN DENGAN KOLEKSI HEBAT DI SINI.


BAGI YG BERMINAT..BOLEHLAH MENGHUBUNGI NIKEE ATAUPUN MAK MERTUA NIKEE..KEJAP DI BAWAH NIKEE AKAN SERTAKAN  NO TELEFON DAN ALAMAT KEDAI.


MUMMY DAN MENJADI SEBAHAGIAN KELUARGA AKOJAYA NI ..SEJAK DI TAHUN 80-AN LAGI..ALHAMDULLILAH..HINGGA KITA ..AKOJAYA BANYAK MEMBANTU KAMI MENJANA EKONOMI SEKELUARGA.


KAMI MEMANG SETIA DENGAN PRODUK DARI PERANCIS INI.....MEMANG TAK LAPUK HUJAN DAN TAK LEKANG DEK PANAS..UNTUK MENDAPATKAN  KOLEKSI INI DAN YANG LAINNYA..ANDA BOLEHLAH MENGHUBUNGI;


NIKEE- 012 2018513


PUAN JAMILAH- 012 3123287


BAGI YG  DUDUK BERDEKATAN DENGAN KELANG LAGI MUDAH..ANDA BOLEH MENGUNJUNGI TERUS KEDAI SERTA BILIK PAMERAN JUALAN SETA MELIHAT SENDIRI PRODUK INI DI KEDAI PERNIAGAAN JAMILAH...


NIKEE HARAP ADA YG SUKA DAN INGIN MENDAPATKAN BARANGAN TERKINI SEMPENA HARI RAYA TAHUN  INI..DAPATKAN SEGERA SEBELUM SYAWAL TIBA..


ADOIS SEMUA.....


ALAMAT KEDAI;


PERNIAGAAN JAMILAH
TAMAN SENTOSA KELANG


# BERHADAPAN DENGAN KFC DAN BERSEBELAHAN KEDAI SPEEDMART TAMAN SENTOSA KLANG.

1 comment:

  1. Casserolle yg boleh direct masak di dapur gas bape harga yg 5 liter

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...