Friday, 13 July 2012

MEET THE KALIMUTHU'S PART 2


SALAM SEMUA BERTEMU KEMBALI....


ALHAMDULLILAH HARI INI.......
ADA SEDIKIT MASA LAPANG ...CALEB TIDUR..DAN NIKEE PUN MALAS BANGAT NAK MEMASAK ATAU MEMBAKING...ENTAHLA MOOD SEMUA KE LAUT..


HA! INGAT TAK HARI TU N3 TENTANG FAMILY KALIMUTHU PART 1..HARI NI JOM KITA SAMBUNG SALASILAH KELUARGA SATU MALAYSIA INI..


FOTO YG PALING ATAS TU..HMM SIAPA LAGI KALAU BUKAN ADIK BONGSU KAMI AZWALIZA AZMAN...HMM TENTU SEMUA KENAL DIA BUKAN?


WAWA ADALAH CUCU KALIMUTHU YG PALING KECIL..SEBELUM KELAHIRAN YAYA SELEPAS 20 TAHUN..SELAIN WAWA..JEREMY  ANAK KEPADA UNCLE VELLU JUGA CUCU LELAKI BONGSU SEKARANG DIA SUDAH BERUSIA 17 TAHUN..
  Dari kiri; marina shazman,tania shazman firdaus shazman..pakai kaca mata tu anak cousin kenny k.kanapathy,dhiya nisryn marha azreen dan hafiy daniel suffian....FOTO YG ATAS NI PULAK ....FOTO-FOTO YG DI AMBIL SEMASA DEEPAVALI DI RUMAH UNCLE CHELYY DAN AUNTIE AI SIM..MASA NILAH SEMUA YG BERKESEMPATAN AKAN BERSAMA-SAMA BERTEMU PATI..JADI CICIT-CUCU DAN ANAK-ANAK AKN BERKUMPUL..


INI ADALAH  NEW BREEDS OF KALIMUTHUS....SEKARANG DAH BERTAMBAH DAH...PALING BARU..ANAK WAWA SI AARON  DAN SI AURORA AMIR LINGAM CUCU UNCLE ERIC.

INILAH FOTO TERKINI PATI BERSAMA-SAM DADDY DAN MUMMY BERSAMA CALEB AMILEIN PADA RAYA PUASA 2011..KALAU TAK SILAP PATI DAH PUN BERUSIA 96 TAHUN.
INI FOTO ABG BERSAMA RAYMOND DI SINGAPORE...RAYMOND JUGA SEPUPU ABG YG BEKERJA DI SANA...MANAKALA ADIK RAYMOD GLAYDIES PULA DI USA...


HARI INI NIKEE BERBANGGA KERANA BERADA DI DALAM KELUARGA YG BENAR-BENAR UNIK..MALAHAN BUKAN NIKEE SAHAJA YG BERUNTUNG ...MASIH RAMAI LAGI YG MEMPUNYAI KELUARGA CAMPUR DI LUAR SANA.

DI DALAM DIRI NIKEE SENDIRI...NIKEE BARU  GENERASI YG KE 4 BERDARAH KACUKAN CINA DARI SEBELAH UMMI NIKEE..SAYANG NIKEE  TAK SECERAH ADIK BERADIK YG LAIN...HMM KATA ORG MACAM BUDAK SIAM GELAP SIKIT... ITULAH  RUGIKAN..HEHEHE!

BUMI MALAYSIA NI CUKUP INDAH..HIDUP AMAN DAN DAMAI...BAYANGKAN KALAU KITA SEMUA BERPECAH-BELAH..MANAKAN WUJUD SATU MALAYSIA....No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...