Thursday, 27 December 2012

CARI MAKAN KAT ASIA CAFE SS15 SUBANG JAYA                                SALAM SEMUA!

KALAU CAKAP PASAL MAKAN RASANYA TAK PERNAH PUASKAN..ALMAKLUMLAH SELAGI TUBUH BADAN NI MASIH GAGAH SERTA KUAT MAKA NAFSU UNTUK MAKAN AKAN TETAP SEGAR GITU..

HARI NI KITA NAK BERKONGSI HAL MAKAN-MAKAN NI DI ASIA CAFE SS15 NI...RAMAI YANG PASTI TAHU AKAN LOKASI TEMPAT MAKAN NI KAN?

FOTO INI PULA ROTI GORENG YANG DI CINCAH BERSAMA SWEET& SOUR CRABS..MEMANG SEDAP WALAUPUN NIKEE BUKAN PEMINAT KETAM YANG TEGAR.


ASIA WORLD CAFE INI TAK SEHEBAT DI MONT KIARA RASANYA..MUNGKIN DI SEBABKAN LOKASINYA YG AGAK SUKAR NAK MENCARI TEMPAT MELETAK KERETA.


ASIA CAFE SS 15 NI HANYA DI PENUHI OLEH RAMAI PELAJAR KOLEJ YG BERDEKATAN.


SETAHU NIKEE LA..RAMAI KAUM MELAYU AKAN KE SINI UNTUK MENIKMATI IKAN BAKAR DI ASIA CAFE NI..SEDAP TAU ADA BEBERAPA GERAI YANG MENYEDIAKAN IKAN BAKAR FRESH DI SINI.

HARI NI NIKEE KONGSI KAN MENU TETAP KALAU KE SANA..PIZZA,KETAM SWEET AND SOUR,SERTA YAKITORI..


SEMASA MENIKMATI MAKAN MAKAN DI SINI SEAWAL BULAN NOVEMBER YANG LALU RAMAI KALANGAN ORG MELAYU YG DTG MENJAMAH IKAN BAKAR DI SINI..


FOTO DI BAWAH NI ADALAH SALAH SATU PIZZA YANG DI ODER OLEH CALEB DAN YAYA,MALAH BANYAK LAGI PILIHAN MENU PIZZA ITALY DAN PASTA YANG SEDAP DI NIKMATI DI SINI...
INI PULA YAKITORI MIX SEAFOOD YANG BOLEH DI BELI DI ASIA CAFE.UNTUK PENGETAHUAN ANDA BANYAK LAGI PILIHAN MENARIK DI SINI SEPERTI FRIED MUSHROOMS SERTA KEBAB,WESTERN FOOD,ARABIC FOOD CUMA ANDA PERLU PANDAI MEMILIH.

BAGI YANG SEDANG MENCARI TEMPAT MAKAN CUBALAH KE SINI MENJAMAH IKAN BAKARNYA PASTI ANDA AKAN BERPUAS HATI SEBAB SEAFOOD YG DI SEDIAKAN AMATLAH FRESH DAN HARGANYA BERPATUTAN.No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...