Sunday, 18 August 2013

CALEB DAH TAHU BERAYA .....2013SALAM  SEMUA!


TAHUN 2013  ADALAH TAHUN YANG PENUH DENGAN PENGERTIAN BUAT ANAK LELAKI NIKEE CALEB.....


CALEB SUDAH PUN FAHAM ERTI HARI RAYA..MALAHAN MAKIN PETAH MENYANYI SERTA  MENARI-NARI GIRANG APABILA LAGU BALIK KAMPUNG DI MAINKAN...BALIK RAYA DI KAMPUNG,CALEB TANYA TOK WAN" UPIN IPIN DATANG RAYA TAK?"...BAPAK NIKEE BLURR MENGANGUK SAHAJA SAMBIL TERSENYUM....


JOM INTAI FOTO CALEB BERAYA DI KAMPUNG......MACAM-MACAM HAL DIA BUAT....BERBAJU BIRU......

BERAYA DI RUMAH TOK JIT......RUMAH TOK JIT BANYAK TAHI AYAM MONER..APA LAGI TERJENGKIT-JENGKIT..BUAT MALU AJER!!                  YANG KAT BAWAH INI PULA ALVIN DAN LALA DATANG BERSAMA UNCLE ERIK DAN AUNTIE ANN.. BERAYA BERSAMA DADDY SERTA MAMI....LALA DATANG JAUH DARI SPORE BERSAMA FAMILI..SERONOK JUGA DAPAT BERBUAL SERTA BERTEMU MATA.....KALI INI KAMI DI KENALKAN DENGAN BABY GAL TERBARUNYA SOFEA AURORA ALVIN LINGAM ABDULLAH.
INI PULA  3 COUSIN MET  AFTER SOO LONG.....HANNAN EZRA,CALEB SERTA ADAM HANAFI...HAI MACAM ITIK BERTEMU AYAM...ADAM TU HANYA PAHAM BERBAHASA INGGERIS..CALEB PULA FAHAM  2 BAHASA TAPI ADAM YANG TAK FAHAM SLANG SERTA BABY TALKS SI CALEB..PECAH PERUT MELIHAT MEREKA BERDUA.


INI PULA KAMI BERTIGA BERAYA BERSAMA WAE SERTA MA..KALI IN SAYU HATI MELIHAT KEUZURAN WAE.AKHIRNYA BAPA NIKEE KALAH DI MAMAH USIA...TERKADANG RISAU YELAH SIAPA YANG BAKAL JAGA MA SEKIRANYA ALLAH MENJEMPUT WAE LAGI AWAL DARI MAMA SEDANGKAN MAMA  CANCER SURVIVOR
YANG MEMANG CEKAL MELAWAN PENYAKITNYA...
KALI INI RAMADHAN INI PENUH BERMAKNA KERANA DAPAT BERKUMPUL DAN NIKEE BERHARAP AGAR INI BUKAN RAMADHAN TERAKHIR BUAT KAMI INSYAALLAH!.....SEMOGA ALLAH PANJAT UMUR SERTA KESIHATAN YANG BERPANJANGAN UNTUK MEREKA BERDUA HENDAKNYA.
2 comments:

 1. hai..salam kenal dr SRC..

  datang sini dan follow..sudi singgah sini ya, www.dapurjirankuberasap.blogspot.com.tq..

  selamat hari raya

  ReplyDelete
  Replies
  1. hai salam di sana..selalu nmpk nama awak di blog blogger terkenal dik..tq sbb sudi singgah..kita kan intai blog awak!

   Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...