Monday, 2 December 2013

MISS KITA..RINDU DIA..ECHO AND KIM...

                 


                       SALAM SEMUA!


SUDAH PENAT MELEPAK,PENAT MEMASAK..HMMM! HARI INI NIKEE NAK LAPANGKAN DADA...RINDU RASANYA TELENOVELA DI KACA TV TANPA KEHADIRAN SI DIA..JING@ MR JERICHO ROSALES...


JARANG SEKALI DAPAT MENONTON DIA DI KACA TV SEKARANG INI...NIKEE CUMA MENUNGGU TELENOVELA TERBARUNYA YANG MANA BAKAL DI TAYANGKAN DI TV ABS-CBN MANILA SOON.." THE LEGAL WIFE"..LAKONAN BERSAMA  MAYA SALVADORE SERTA ANGEL LOCSIN THE LEGEND...PASTI NIKEE AKAN MULAI MENONTON DI PINOY TAMBAYAN..MUNGKIN JUGA DIA MENPERSIAPKAN DIRI UNTUK MAJLIS PERKAHWINANNYA YANG BAKAL BERLANGSUNG PADA AWAL 2014..HAPPY FOR HIM..HAPPY FOR KIM..AKHIRNYA JING MENEMUI CINTA SEJATINYA..YANG MANA AMAT PENYABAR ORANGNYA MALAHAN SANGGUP BERKONGSI APA SAJA DENGANNYA TANPA BERDECAP. KIM JUGA CUBA MENYESUAIKAN DIRI BERSAMA JING YANG AMAT SIBUK BERBANDING DIRINYA....INI ADALAH COVER MAJALAH  LOOK MANILA YANG MERUPAKAN ANTARA YANG PERTAMA BERSAMA..CANTIK BUKAN!!
NAMPAKNYA SEMENJAK MEREKA BERTUNANG POPURITI KIM JONES SEMAKIN MENYERLAH SEBAGAI TUNANGAN JERICHO..BERTUAH SUNGGUH.


BAGI  PEMINAT JERICHO ROSALES LAYANLAH WAJAH SMART KESUKAAN RAMAI INI..BEST OF LUCK JING! MISS KITA DITO IN MALAYSIA....BYE!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...