Tuesday, 18 September 2012

SINGAPORE TRIP


SALAM SEMUA!..

CUTI-CUTI KALI NI  ADALAH KUNJUNGAN LAMA SEMASA YAYA MASIH LAGI DI SEKOLAH RENDAH..
  NILAH KUNJUNGAN TERAKHIR NIKEE SEBELUM MENGANDUNG PADA TAHUN SETERUSNYA..KIRA BULAN MADU TERAKHIR..

   N3..FOTO LAMA NI SAJA NAK MEMENUHI RUANGAN KOSONG DALAM BLOG NIKEE YG MEMANG PENUH BERMAKNA PADA NIKEE.

  SEMASA KE SANA INI  ADLAH KUNJUNGAN BIASA..NIKEE MENGAMBIL KE SEMPATAN KE SANA BERSAMA AZREEN KE SANA ,ATAS URUSAN KERJA..AZREEN KETIKA ITU MASIH MENGURUSKAN PEJABAT SINO WATER IAITU ANAK SYARIKAT AIR PUNCAK NIAGA.

   DI PENDEKKAN CERITA..JOM LAYAN FOTO-FOTO YAYA NI..

YG FOTO PALING ATAS TU,YAYA DENGAN UNCLE RAYMONDNYA..KAMI DI BAWA KE VIVO CITY MASA TU MASIH BARU DI BUKA  BERHAMPIRAN DENGAN SENTOSA ISLAND..JADI SINGGAH SEBENTAR UTK MENJAMU MATA KETIKA DI SANA.

  SEBENARNYA FOTO-FOTO NI MEMANG MENGGAMIT NOSTALGIA SEBAB..MASA NI ISTERI RAYMOND CARYN HAMILKAN ANAK SULONG SETELAH LAMA SOLO..
MALANGNYA SETELAH ITU..KAMI PULANG KE KL..DAN MENDAPAT BERITA YG CARYN GUGUR DISEBABKAN TERJATUH DI TANGGA SEMASA PULANG DARI TEMPAT KERJA..CARYN TERJATUH BERSAMA OARG AWAM YG KEBETULAN MENGIDAP EPILEPSI...YG MEMNYEBAKAN DIA TERJATUH DI BELAKANG CARYN...KESIAN CARYN CEDERA SERTA SEKALI GUS KEHILANGAN BABY DALAM KEJADIAN YANG TAK DISANGKA-SANGKA.

    
      TINGGALKAN DULU KISAH SEDIH TU..APA PUN MOGA TUHAN AKAN MEMBERI REZEKI KE PADA MEREKA BERDUA..SATU HARI NANTI.

  FOTO DI BAWAH NI..YAYA ENJOY MENEROPONG DI TINGKAT ATAS HOTEL PENGINAPAN KAMI DI ORCHARD ROAD SINGAPURA...BEST KATA YAYA DAPAT TERPONG SATU SINGAPORE.MASA NI KAMI MENGINAP DI MERITUS HOTEL & SPA SINGAPORE.

 KALAU KE SANA DAN MEMPUNYAI BUDGET YG BESAR BOLEHLAH KE MERITUS YG MEMANGNYA BEST DAN BERADA DI TENGAH-TENGAH JALAN ORCHARD ROAD YANG MENYENANGKAN URUSAN ANDA DI SANA.

   DI ROOF TOP ANDA BOLE MENIKMATI MORNING BREAKFAST..PASTINYA PILIHLAH YG HALAL SAHAJA OK.SEPERTI ROTI DAN SCRAMBLES EGGS SAHAJA...ADA JUGA DI SEDIAKAN NASI LEMAK..JADI NGAPP JELAH..JANJI TIDAK ADA MAKAN YG TIDAK HALAL BERASAKAN DAGING & AYAM..

INI FOTO TERAKHIR KAMI DI VIVO DI TAMAN AIRNYA DI LUAR VIVO YG PASTILAH CUN SETA CANGGIH...

TU..CARYN YG MASA NI HAMIL HAMPIR 5 BULA DAH...KIRANYA TINGGAL KENANGANLAH...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...