Friday, 11 January 2013

FENOMENA ADAM DAN HAWA...AARON AZIZ                               SALAM SEMUA!


DI KESEMPATAN YANG TERLUANG INI..INGIN NIKEE MENULIS SEDIKIT TENTANG AARON AZIZ.

MALAM TADI BERAKHIR SUDAH DRAMA MELAYU YANG MENCETUSKAN FENOMENA DI ASTRO MUSTIKA "ADAM DAN HAWA".

DRAMA BERKISARKAN TENTANG PERJALANAN CINTA SERTA KASIH SAYANG SUCI SELAMA 8 TAHUN LAMANYA HASIL PENULIS NOVEL TERSOHOR DARI ALAF 2I AISHA SOFEA.

FENOMENA AARON AZIZ??..KALAULAH SEKIRANYA DIA DAPAT MEMBACA ARTIKEL NI LAGI BAGUS INGIN NIKEE TUJUKKAN KEPADA AARON SEJUTA TAHNIAH ..HE DESERVED IT.

SUDAH LAMA RASANYA MALAYSIA TIDAK DILANDA FENOMENA DRAMA BEGINIKAN..KALAU TAK SILAP MASA KECIl DULU ..RAMAI YANG SUKAKAN "DRAMA ANJANG AKI"....INGAT TAK BAHARUDDIN HJ OMAR....MEMANG BEST DRAMA TUKAN..SAMPAI TIADA YANG DAPAT MENANDINGI DRAMA TERSEBUT.

BAGI NIKEE AARON AZIZ MEMANG TERNYATA AMAT SESUAI UNTUK MELAKONKAN KISAH-KISAH CINTA YANG HANGAT,FRUST DAN TERSEKSA..ITULAH AARON..

FENOMENA AARON JUGA MEMBUKA RUANGAN BARU UNTUK RAMAI RAKAN PELAKON YANG BERLAKON BERSAMA DENGAN AARON...SEPERTI NADIYA NISAA SERTA KUMPULAN DUO DARI AARON AZIZ PRODUCTION..KUMPULAN SLEEQ CUKUP HEBAT..SEKALIGUS MEMPOPULARKAN MEREKA SEMUA


BILA KITA MENONTON DRAMA ADAM DAN HAWA KITA SESEOLAH MELIHAT KETIDAKSELESAAN YANG DI TUNJUKKAN OLEH KEDUA-DUA PELAKON ADAM DAN HAWA IN..ADAKAH KERANA  PENGARAH INGINKAN MEREKA BERPEWATAKAN SEBEGITU DI DALAM DRAMA YANG NAMPAK AMAT KAKU ATAUPUN AKWARD!..SEHINGGALAH KE EPISODE 78 BARULAH NAMPAK MEREKA BERSENTUHAN DAN PANDANGAN MATA MEREKA CUKUP MEMBERITAHU YANG MEREKA BEGITU SERASI BERSAMA....ITULAH AARON SEBAGAI ADAM MUKHRIS GELLESPIE..YANG MENJADI HURU-HARA AKIBAT SI AIN HAWANI.

YANG MENJADIKAN AARON CUKUP HEBAT IALAH HE LOOKED SO CUTE DENGAN PERCAKAPANNYA YANG TERSEKAT-SEKAT SAMBIL MENYEBUT SETIAP PATAH PERKATAAN DENGAN AMAT BERHATI-HATI SEKALI..MUNGKIN JUGA DIA CUBA CONTROL SLANG MELAYU SINGAPURANYA...ANYWAY HE JUST AWSOME!KALAU DI FIKIRKAN BALIK..ADA BAIKNYA,PELAKON DARI SINGAPURA INI MAMPU MEMBERIKAN IMPAK YANG AMAT POSITIF KEPADA SELURUH PEMINAT SENI DI MALAYSIA SEKALI GUS DI SINGAPURA DAN NEGARA JIRAN TETANGGA YANG LAIN.

HARI INI SEPILAH ASTRO MUSTIKA SEKETIKA..BILAH AGAKNYA WAJAH MANIS NI BAKAL MEMBINTANGI LEBIH BANYAK LAGI DRAMA-DRAMA HEBAT YANG AKAN DATANG.

JANGAN MARAH YA..PEMINAT-PEMINAT SETIA ADAM DAN HAWA ADALAH DATANG DARI GOLONGAN KAMI SURIRUMAH TANGGA NILAH,YANG MANA KUAT BERANGAN..

PADA NIKEE AARON MEMPUNYAI KELEBIHAN TERSENDIRI CUKUP ROMANTIS,CUKUP SEMPURNA DARI RUPANYA..CUKUP PAKEJNYA...LAGIPUN HE IS SO FOTOGENIC IN TV..THE CAMERAS JUST LOVE HIM IN VERY ANGLE. HE LOOKED SO  JUST GOOD  LOOKING..MANIS LAGI DENGAN HIS BOW TIE SMILE..DENGAN BIBIR TERSENYUM SIMPUL.CUKUP BERUNTUNG AARON DI BERIKAN KELEBIHAN HEBAT INI DARI ALLAH.

JADI DI BULAN JANUARI INI KITA YANG SUKAKAN DRAMA-DRAMA MELAYU YANG HEBAT JANGAN LUPA BERSAMA ADY PUTRA DAN RITA RUDAINI DALAM DRAMA "SEHANGAT ASMARA"SEMOGA DI KESEMPATAN YANG AKAN DATANG AARON AZIZ MAMPU SEKALI LAGI MENCETUSKAN SATU LAGI FENOMENA HEBAT TAK KIRALAH DALAM FILEM ATAUPUN DI DALAM DRAMA TV...

ALL THE BEST!AARON AZIZ....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...