Friday, 8 February 2013

KHUNTHAI AUNTHENTIC THAI...PJ                           SALAM SEMUA!

KALI INI KITA BEREHAT SEBENTAR,JOM IKUT NIKEE JALAN-JALAN CARI MAKAN DI PJ...BERHAMPIRAN INAI COURT DAN JUGA BERDEKATAN DENGAN HOSPITAL ASSUNTA PJ.KUNJUNGAN KALI INI ADALAH KUNJUNGAN KEDUA BAGI SEMUA FAMILI AZREEN KECUALI PADA KAMI BEREMPAT...WAWA DAN KADER YANG MENGAJAK KAMI KE SANA KERANA SUDAH LAMA TAK BERSUA MUKA SERTA BERTEMU KAMI BEREMPAT.
MALAM PERTAMA MEREKA KE SANA ADALAH MALAM AZREEN DAN NIKEE KE MAJLIS MAKAN MALAM SETIA HARUMAN DI KL.RESTORAN THAI INI MENYEDIAKAN MAKANAN ASLI THAI BANYAK PILIHAN DARI MENU RESTORAN YANG BOLEH DI PILIH PADA SETIAP KUNJUNGAN ANDA,NAMUN MALAM ITU KAMI HANYA MENGIKUT SAJALAH PADA YANG DIODER OLEH DADDY SERTA MUMMY.


MASALAH KEDUA ORANG TUA MERTUA SAYA NI MEREKA SUKA MENJAMAH MENU YANG SAMA YANG MANA NIKEE RASA TAK THRILL MANALAH...SEBAB TIADA KEISIMEWAAN GITU.....TERNYATA SOFT SHELL CRABS ADALAH MENU YANG AMAT SEDAP DAN PALING TEPAT.


INI ADALAH SOFT SHELL CRABS YANG DI SEDIAKAN DI SITU SEDAP SANGAT.KALAU BERKUNJUNG JANGAN LUPA MENJAMAH MASAKAN INI YA!

INI PULA SEAFOOD OTAK-OTAK YANG DI PONJOT DALAM ALUMINIUM FOIL DAN DI KUKUS.DI DALAM OTAK-OTAK ITU TERSEDIA BANYAK UDANG SERTA SOTONG DAN  RASA LEMAK-LEMAK SANTAN MEMANG SEDAP BERBALOILAH KALAU MAKAN YANG INI BOLEH DI NIKMATI OLEH SEMUA ORANG RASANYA.


NIKEE JUGA BERHARAP JIKA KE KHUNTHAI JAGA LUPA MENCUBA HOUSE SPECIALTY YANG DI SEDIAKAN....MALAM ITU ANTARA MENU YANG DI ODER IALAH, TOMYAM CAMPUR,SAYUR CAMPUR,OTAK-OTAK SEAFOOD,IKAN KUKUS HALIA,AYAM GORENG PANDAN,2 JUG BESAR AIR TEMBIKAI,KERABU MANGGGA DAN APPERTISER MIENG KAM(ULAM DAUN KADUK)....

BAGI YANG NAK BERKUNJUNG KE SANALAH.....SILA LAH  SIAPA TAHU TEMPAT INI BISA MEMENUHI CITARASA ANDA.


KHUNTHAI AUNTHENTIC RESTAURANT

NO; 03- 78817523/ 012 4708872

BUSINESS HOURS- 11 AM-3PM

                                   5PM- 11PM


WEBSITE; WWW.KHUNTHAI.COM.MY

ADD;-
          KHUNTHAI RESTAURANT
         6,JLN 5/44 PETALING GARDEN.
         OFF JLN GASING,
        JLN 5/44,BUKIT GASING,PETALING JAYA.
       SELANGOR.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...