Friday, 8 February 2013

TEMPAHAN COOKIES UNTUK CNY 2013

SALAM SEMUA!

HAMPIR DUA MINGGU MEMANG SIBUK SANGAT.SELEPAS CUTI MAULIDUR RASUL HINGGALAH JAM 200 PAGI SEMALAM.


NIKEE JUGA SIBUK KE SMK USJ 4 MENGHANTAR YAYA KE SEKOLAH SEKALI  GUS MENCURI MASA KE PUSAT JUALAN BARANGAN BAKERI DI YEN BANDAR PUTERI PUCHONG.

TEMPAHAN-TEMPAHAN MUDAH INI SUDAH LAMA NIKEE  LAKUKAN CUMA ATAS PERMINTAAN SAHAJA.NIKEE CUMA MAMPU MELAKUKAN SEMUA INI ATAS BANTUAN YAYA MENJAGA CALEB SEMENTARA NIKEE SIBUK MEMBUAT KEK ATAU KUKIS DI DAPUR


.

TEMPAHAN BIASA SEPERTI APAM PELANGI,KEK CARROT,KEK BUTTER,CUPCAKES SERTA BROWNIES KEJU WALNUT MEMANG SENANG NAK DI SEDIAKAN TETAPI SELEPAS SUDAH MEMBAKING MEMBASUH KAUNTER DI DAPUR SATU LAGI CABARAN HEBAT.
.

KALI INI MR ADRIAN TEMAN SEPEJABAT HUBBY NIKEE MEMINTA TEMPAHAN NI ATAS PERMINTAAN KHAS MENYEDIAKAN KUKIS NI SEMPENA CNY 2013 ADRIAN JUGA  MEMINTA GREEN VELVET SEMPENA TAHUN ULAR DAN WARNA  TAHUN BARU TAHUN INI ADALAH HIJAU..JADI BERTEPATANLAH DENGAN GREEN VELVET ITU.


NIKEE JUGA TAK SEMPAT NAK SNAP FOTO-FOTO DARI JARAK AGAK DEKAT SEBAB TERLUPA,JADI AZREEN MENGAMBIL FOTO-FOTO INI SEMASA DI OFIS TEMPOHARI.

DI SINI ADRIAN MENEMPAH BANGKIT KELAPA MODEN,TAT BUNGA TERATAI DAN CORNFLAKES ALMONDS BERMADU...SEBANYAK 9 BALANG.
TAK MUDAH MENYEDIAKAN NI SEMUA WALAUPUN SEMUANYA NAMPAK SENANG.PADA MR ADRIAN HOPEFULLY MY COOKIES WILL SUIT YOUR TASTE...JANGAN SERIK YA!DI SINI JUGA NIKEE SEDIAKAN 3 BALANG KUKIS BUAT BOSS AZREEN MR LIEW  DAN  SEKRITERINYA ....ENJOY YOUR CNY HOLIDAY....UNTUK FOTO TEMPAHAN SETERUSNYA NIKEE AKAN MASUKKAN DI N3 AKAN DATANG.SELAMAT TAHUN BARU CINA !

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...