Monday, 22 April 2013

ABANG BURN BURGER BAKAR..AT LE LAC RESTAURANT..SEKSYEN 13 GIANT SHAH ALAM


                                       SALAM SEMUA!QUICK N3 UNTUK MALAM INI...MINGGU LALU HARI SABTU RASANYA KAMI KE RESTORAN LE LAC DI SEKSYEN 13 SHAH ALAM..BERHAMPIRAN DENGAN GIANT SHAH ALAM...DEKAT STADIUM SHAH ALAM TU!

KALAU ANDA JENGUK FOTO DI BAWAH TU ...INILAH BURGER BAKAR ABG BURN YANG CUKUP MENARIK PELANGGAN BERKUNJUNG DI SANA.DI RESTORAN INI JUGA MENYAJIKAN PELBAGAI MASAKAN-MASAKAN PANAS YANG LAIN YANG BOLEH DI ODER TERUS DI SANA....
BEGINILAH KEADAAN GERAI BURGER INI..SEWAKTU FOTO INI DI AMBIL,SUDAH HAMPIR SEBAHAGIAN PARA PELANGGAN BURN SUDAH PUN BERADA DI MEJA MASING-MASING...

INI PULA SUASANA RESTORAN LE LAC YANG BIASA-BIASA SAHAJA.CUMA MALAM TU ADA SEORANG PEMUZIK LELAKI YANG MENYANYI SAMBIL BERMAIN KEYBOARD...DENDANGAN LAGU EVERGREEN DI MAINKAN MALAM ITU..BEST GAK BAGI MEREKA YANG SUKA MELEPAK LAMA-LAMA.


FOTO BURGER DI BAWAH INI NAMANYA SUPREMO BEEF BURGER SET WITH SALAMI SLICE..HARGANYA DALAM 14 RM....


INI PULA  BEEF BURGER SUPREMO WITH BEEF STRIP SLICE..HARGANYA PUN LEBIH KURANG SAHAJA.BAGI ANDA YANG SUKAKAN BURGER BAKAR..SILAH KE SANA MANA TAHU BURGER INI BOLEH MEMENUHI CITARASA ANDA.

PADA NIKEE YANG SEDAPNYA IALAH...KEJU SERTA SOS SANDWICH YG DI CAMPURKAN SEKALI.SEMASA DI SANA KAMI JUGA MENCUBA MENU BARU BEEF BALLS BOLEHLAH BIASA-BIASA SAJA....HARGANYA DALAM 10RM..


KOMEN NIKEE DI SINI,KAMI SUDAH PUN KE SANA BEBERAPA KALI..BEEF PATTIES YANG DI SEDIAKAN JUICY SANGAT SEBAB SELEPAS DI BAKAR MEREKA MEMASUKKAN SEMUA BEEF PATTIES YANG SIAP DI BAKAR KE DALAM OVEN EMPATSEGI SEPERTI TERMOS BAGI MENGEKALKAN BEEF PATTIES TU UNTUK DI REHATKAN..DAN LEMBAP..

APABILA CUSTOMER MEMBUAT TEMPAHAN BARULAH DI AMBIL DAN DI RENDAM DI DALAM KUAH BLACK PEPPERS YANG DI BIARKAN HANGAT DI DALAM SLOW COOKER...MANAKALA ONION RINGS JUGA DI SEDIAKAN FRESH DI SANA.

SO..JIKA LALU DI SEKITAR SEKSYEN 13 SHAH ALAM SILALAH CUBA BURGER ABG BURN INI.


CAWANGAN LAIN BURGER ABG BURN IALAH DI WANGSA MAJU,DAN SUNWAY BELAKANG KEDAI MENJUAL BARANG AKSESSORI KERETA ..DEKAT FOOD COURT DI SITU...

GERAI BURGER DI BUKA SEKITAR JAM 4 PM-12 AM SETIAP HARI

1 comment:

  1. yummyyy yummmyy hehehe... geramnya tengok burger tu....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...